Kulinarični dogodek

/Kulinarični dogodek
Loading Dogodki
  • Ta dogodek je že minil.

Meni :

Zvitek iz špehovke, hrena in jajc na fižolovem pireju z bučkami in rdečo redkvico v solati

***

Goveji file s kaprami v omaki na bobovem kipniku, rahlo pikanten pire iz korenja, sotiran brstični ohrovt

***

Hruškova krostata iz ržene moke s karamelno omako

Šmarska vinska klet bo v ponedeljek, 27. januarja 2020 ob 19 uri gostila gastronomsko-kulinarični dogodek z naslovom Tradicija in letni čas. Izvedli ga bodo študentje Šolskega centra Šentjur, Višje strokovne šole, smer Gostinstvo in turizem. Študenti bodo pripravili in postregli trihodni meni treh slovenskih regij ob vinski in glasbeni spremljavi, s pomočjo gostujočega »chefa« Roberta Gregorčiča iz Oštarije v Dolenjskih Toplicah. Tradicionalno hrano bodo pripravili na sodoben način ter ob izbrani hrani postregli vino Šolska kapljica Šolskega centra Šentjur in vina priznanih šmarskih vinogradnikov vinogradniškega društva Trta.

Prodaja kart do srede, 22.1.2020

– Zavod za turizem, šport in mladino Šmarje pri Jelšah, Celjska cesta 6, Šmarje pri Jelšah ( vsak dan do 14.00 ure)

– Šolski center Šentjur, Cesta na kmetijsko šolo 9, Šentjur, telefon: 03/746 29 04 (računovodstvo)